Over Auto24.be

Auto24.be is een professionele website gericht naar de automobielsector, waarbij naast beroepshandelaars ook particulieren hun wagens te koop kunnen aanbieden. Bezoekers van de site kunnen d.m.v. gebruiksvriendelijke en gerichte zoekfuncties de auto of handelaar van hun keuze terugvinden.

Auto24.be biedt u als autohandelaar een ruime keuze aan mogelijkheden om ook uw tweedehands wagens op het Internet te plaatsen en u toelaten uw autoaanbod op zeer eenvoudige wijze steeds up-to-date te houden.

Lees verder voor onze tarieven, gelieve ons te contacteren voor meer info. Gebruik het registratieformulier om een account aan te maken.

Auto24.be biedt u de keuze uit volgende pakketten:

Particulier

Gratis plaatsing van een advertentie met 4 foto's, die gedurende één maand online zal staan.

Dealer

Elke dag uw tweedehandsaanbod volledig geactualiseerd op Internet! Dat is het gemak van een eigen database, op Auto24.be, die u d.m.v. uw persoonlijk paswoord volledig zelfstandig kunt beheren. Plaats zelf foto's bij uw occassies, selecteer de eigenschappen, wijzig of verwijder eerder toegevoegde auto's enz..., en dit alles wanneer en zo vaak u maar wilt! Auto24.be biedt uitgebreide databasepakketten aan, steeds met inbegrip van een persoonlijke homepage!

Auto24 biedt u desgewenst ook totaaloplossingen inclusief professionele websites aan.**

6 maandelijks abonnement: €30 per maand*

12 maandelijks abonnement: €24 per maand*

U wilt als autodealer klant worden van Auto24? Even registreren volstaat!

* prijzen excl. B.T.W.
** gelieve ons te contacteren voor een offerte op maat